Laterr® Catering voor bedrijf en particulier

Als u er voor kiest om uw feest thuis of op uw bedrijf te vieren er een BBQ op de vereniging plaats moet gaan vinden , Dan is Laterr® Catering voor u de oplossing. wij zijn actief bij bedrijven, festivals, feesten ,scholen, gemeente`s en bij u thuis !!! ( en daar waar u ons nodig heeft )

Wij komen met alles wat nodig is naar u toe om uw feest partij of receptie in goede banen te leiden , zo is er een mogelijkheid dat wij u het eten de hapje en drankjes leveren (of gedeeltes daarvan) tevens is er de mogelijkheid dat wij met onze medewerkers alles op uw locatie verzorgen zodat u uw handen vrij heeft en tijd heeft voor uw gasten . 

Of het nou een verjaardag is waar u wat hapjes wilt, Vers belegde broodjes na de vergadering nodig hebt , een complete BBQ in de tuin of op de club (erg grote gezelschappen zijn geen probleem )broodjes warme beenham op een bedrijfsfeest , of bij u op de zaak een compleet buffet wilt hebben alles is mogelijk ,voor catering neemt u contact met ons op om alles naar uw idee en wens te laten verlopen . 

Wij zijn actief in Amsterdam en omstreken dus ook Muiden Muiderberg Almere Weesp enz (met grote partijen zijn wij actief in heel nederland )

Bellen is mogelijk naar 0654912077 (robear) of contact ons via mail 

Er zijn mogelijkheden dat wij uw hele evenement voor uw verzorgen van a tot z (laterr® Events)